Auto onderhoud Almere

8 July 2016

Uw auto onderhoud in Almere

Wilt u uw auto onderhoud in Almere overlaten aan vakmensen? Kies dan voor Car Professionals, waar u alle expertise onder één dak treft. Onze ervaren monteurs weten raad met ieder automerk en voeren het onderhoud op vakkundige wijze uit.

Auto onderhoud Almere

Gekeurd terwijl u wacht

Wij zijn tevens een APK keuring station en kunnen uw auto compleet nalopen, ongeacht het merk. Car Professionals biedt u de mogelijkheid om, onder het genot van een kop koffie, te wachten op uw APK keuring. U dient hiervoor wel een afspraak te maken zodat wij de tijd kunnen nemen voor uw auto. In de meeste gevallen duurt de hele keuring nog geen uur. Het grote voordeel van auto onderhoud in Almere bij Car Professionals, is het feit dat u nooit teveel betaalt. Wij hanteren namelijk zeer scherpe tarieven! Dit doet echter niets af aan de kwaliteit. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en behandelen uw auto met de grootste zorg. Hierdoor kunt u snel weer veilig de weg op en heeft uw auto voorlopig geen onderhoud meer nodig.
Iedere auto is bij ons welkom voor zowel een grote als een kleine beurt. Heeft u bijvoorbeeld een LPG installatie? Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en onderhouden hiervan. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur waardoor geen enkele auto geheimen heeft voor ons ervaren personeel. Maak nu een afspraak via de website en ontdek zelf onze uitstekende service.

   Contact        Afspraak Inplannen