Autogarage Almere

8 July 2016

Bij onze autogarage in Almere treft u alle vakkundigheid die u zoekt

Wij zijn Car Professionals, meer dan enkel een autogarage in Almere. Wij weten ons namelijk te onderscheiden door een compleet dienstenpakket aan te bieden. Bij ons vindt u alle vakkundigheid onder één dak, of het nu gaat om herstel- of onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor hoeft u niet verder te zoeken. Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u een afspraak inplannen in onze garage? Vul dan het formulier op onze website in of neem direct contact op.

Autogarage Almere

Uw auto is in goede handen

Dankzij onze ruime vakkennis en ervaring, kunnen wij iedere auto repareren en nakijken. Onze autogarage in Almere is dan ook een uitstekend alternatief wanneer u liever niet naar uw merk dealer gaat. Niet alleen liggen de tarieven bij ons een stuk lager, ook vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk. Wij behandelen iedere auto met de grootste zorg en stellen u altijd op de hoogte wanneer de kosten onverwacht oplopen. Hierdoor komt u niet voor vervelende verrassingen te staan wanneer u de auto weer ophaalt. U kunt uw (bedrijfs)auto ook langs brengen voor een grote of kleine beurt. Wij maken vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is.

Reken op scherpe tarieven

Onze autogarage in Almere is uitgerust met geavanceerde computer-testkasten en configuratie. Hierdoor kunnen we ieder automerk uitlezen en vervolgens een passende reparatie uitvoeren. Ondanks de goede kwaliteit die wij dagelijks leveren, kunt u rekenen op scherpe prijzen. Wij streven er dagelijks naar om u de scherpste tarieven aan te bieden. Autorijden moet immers wel leuk blijven!

   Contact        Afspraak Inplannen