Autoschade Almere

8 July 2016

Uw autoschade in Almere snel verholpen

Heeft uw auto onverhoopt (ruit)schade opgelopen? Hoe vervelend de situatie ook is, het is belangrijk om dit snel te laten herstellen door een vakkundige garage. Heeft u autoschade in Almere of omstreken, dan staan wij van Car Professionals voor u klaar.

Er zijn diverse vormen van autoschade. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade. Een sterretje in uw voorruit is niet alleen onveilig, het kan zich ook ontwikkelen tot een scheur. Als dit gebeurt, moet u een compleet nieuwe ruit aanschaffen. Daarom is het noodzakelijk om het sterretje snel te laten repareren. Indien u goed bent verzekerd, kunnen wij de reparatie zelfs gratis uitvoeren. Mochten de kosten onverwacht toch oplopen, dan informeren wij u altijd direct. Zo weet u waar u aan toe bent.

Autoschade Almere

Onze technieken besparen u een hoop geld

Ook zijn wij gespecialiseerd in alternatieve reparatiemethoden, dit noemen wij Quick Repair. Dit is een methode om deukjes en krasjes te verwijderen zonder te hoeven spuiten. Hierdoor kunnen wij schade snel herstellen tegen lage kosten! Dit kan alleen wanneer de lak niet beschadigd is. Onze medewerkers zullen uitermate vakkundig te werk gaan om uw auto weer zoveel mogelijk in zijn oude staat te brengen. U zult absoluut versteld staan van het eindresultaat!
Wilt u uw autoschade in Almere snel en vakkundig laten herstellen? Maak dan online een afspraak in onze werkplaats. Weet u niet exact hoe groot de schade is en wilt u dit graag laten beoordelen door ons? Bel ons dan gerust even, wij staan u graag te woord en kunnen u deskundig adviseren. Ook kunt u naar ons toe voor andere diensten zoals APK keuring.

   Contact        Afspraak Inplannen