De leukste feel good movies om in de koude wintermaanden te kijken

film

Brr, de koude maanden zijn aangekomen en dat betekent dat het tijd is om lekker een winterse film te kijken. Plof maar alvast lekker op de bank met een kleedje en een kop hete thee. In deze blog noemen wij de leukste feel good movies voor je op. Zo hoef je de komende maanden niet zonder leuke films te zitten. Nu er in januari toch niet heel veel activiteiten in de stad te doen zijn, kan je je rustig terugtrekken in jouw cozy stulpje. Geniet ervan!

  1. Love Actually

We vallen meteen met de deur in huis, deze ultieme winter en kerst klassieker mag ook dit jaar niet missen uit je filmlijst. Deze film uit 2003 volgt acht verschillende koppels rond kerst. Je neemt een kijkje in hun liefdesleven die (on)verwacht met elkaar verbonden zijn. Ook krijg je de prachtige stad Londen in zijn winterglorie te zien. Op IMDB heeft deze klassieker een rating van 7.8/10.

  1. The Holiday

Deze film moet je wel gezien hebben. Iedereen kent hem wel, ken je hem nog niet? Snel kijken dan! Met deze heerlijke feel good film kan je al je gedachten op nul zetten. Deze film uit 2006 heeft op IMDB een rating van 6.9/10. Je volgt twee vrouwen die allebei vreselijke problemen met mannen hebben. Ze zijn toe aan iets nieuws en ruilen daarom met elkaar van huis. En guess what, ze worden allebei verliefd op hun prince charming uit de buurt.

  1. Happy feet

Meer winters dan dit krijg je een film niet, ook ontsnap je even helemaal uit de realiteit met deze schattige film. In de wereld van deze keizerspinguïns vinden zij hun soulmate door het zingen van liederen. Maar wat als je als pinguïn wordt geboren zonder zangtalent? Dan moet je je andere talenten inschakelen. Volg Mumble in zijn avontuur en laat af en toe een traantje, maar hij mag niet uit je lijst ontbreken! Op IMDB wordt deze film beloond met een 6.4/10 rating.

  1. Bridget Jones

Dit zijn de perfecte films om gezellig met je vriendinnen te kijken op een filmavondje. Pak de snacks er maar bij en trek allemaal jullie comfy outfits maar aan. Volg Bridget Jones in haar leven en vindt samen met haar de liefde. Weg zwijmelen maar!

Heb je nog een snelle en veilige toegang tot Usenet nodig? Daarvoor kan je bij Viper News terecht!

Back To Top