Reviseren van een automaat

automaat revisie

Het reviseren van een automatische transmissie is een complex proces dat zorgvuldige aandacht en expertise vereist. Dit artikel biedt een overzicht van wat het reviseren van een automaat inhoudt, en benadrukt de unieke voordelen van onze service. Met een gratis diagnose, een standaard 1 jaar garantie, en ruim 42 jaar ervaring, zorgen wij ervoor dat uw voertuig snel weer op weg is. Wij zijn actief in de regio’s Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland en Antwerpen.

Wat is een automaat revisie?

Een automaat revisie houdt in dat de transmissie volledig wordt gedemonteerd, geïnspecteerd, gereinigd en gerepareerd of vervangen waar nodig. Dit proces kan helpen om slijtage en beschadigingen te herstellen die de prestaties van uw voertuig kunnen beïnvloeden.

Stap 1: een diagnose

Onze service begint met een diagnose. Dit betekent dat wij uw automatische transmissie zorgvuldig inspecteren om het probleem te identificeren. Deze diagnose helpt ons om precies te begrijpen wat er mis is en welke onderdelen moeten worden gerepareerd of vervangen. Door deze eerste stap bieden wij transparantie en zekerheid, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Stap 2: demontage en inspectie

Na de diagnose wordt de transmissie gedemonteerd. Elk onderdeel wordt grondig geïnspecteerd op slijtage, beschadigingen en mogelijke defecten. Dit omvat tandwielen, kleppen, koppelingen, en andere essentiële componenten.

Stap 3: reinigen en vervangen

De volgende stap is het reinigen van alle onderdelen. Vuil en verontreinigingen worden verwijderd, zodat elk onderdeel weer optimaal kan functioneren. Versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen door nieuwe, hoogwaardige componenten.

Stap 4: montage en testen

Zodra alle onderdelen zijn gereinigd en vervangen, wordt de transmissie weer in elkaar gezet. Het revisieproces wordt afgesloten met grondige tests om ervoor te zorgen dat de transmissie weer perfect functioneert. Uw voertuig wordt getest onder verschillende omstandigheden om te garanderen dat de transmissie probleemloos werkt.

Waarom kiezen voor onze service?

Standaard 1 jaar garantie

Wij bieden standaard 1 jaar garantie op al onze revisies. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze werkzaamheden en onderdelen. Mocht er binnen een jaar na de revisie toch iets misgaan, dan lossen wij dit kosteloos voor u op.

Ruim 42 jaar ervaring

Met meer dan 42 jaar ervaring in het reviseren van automatische transmissies, hebben wij de kennis en expertise opgebouwd om elk probleem efficiënt en effectief op te lossen. Onze uitgebreide ervaring zorgt ervoor dat wij snel kunnen werken, zodat u weer snel op weg kunt.

Actief in uw regio

Wij zijn actief in de regio’s Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland en Antwerpen. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op een snelle en betrouwbare service, ongeacht waar u zich bevindt in deze regio’s. Onze lokale aanwezigheid stelt ons in staat om snel te reageren en u de beste service te bieden.

Het reviseren van een automatische transmissie is een essentiële service om de prestaties en levensduur van uw voertuig te waarborgen. Met onze gratis diagnose, standaard 1 jaar garantie, en meer dan 42 jaar ervaring, bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare revisie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag weer snel op weg in de regio’s Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland en Antwerpen.

Back To Top