Wat is een bagage aanhanger?

aanhanger

Bagage aanhangers worden vaak gezien als bakwagens met een deksel op de borden. Maar door de verschillende uitvoeringen zijn bagage aanhangers een eigen categorie beginnen te vormen. Een bagage aanhanger heeft een deksel die omhoog of opzij open en dicht kan. Dit is ideaal voor het vervoeren van jouw lading in de regen of sneeuw. Ook is er een optie om bij grote bagage aanhangers een achterklep te plaatsen, zo wordt het laden en lossen met bijvoorbeeld een steekwagen of kruiwagen makkelijker. Er is zelfs de mogelijkheid om een dermate grote bagage aanhanger aan te schaffen dat je er een quad in kan zetten!

Waarvoor gebruik je bagage aanhangers?

Bagage aanhangers worden gebruikt voor het vervoer van extra bagage of goederen die niet in de auto passen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Voor een gezin dat op vakantie gaat, waar de auto niet genoeg ruimte heeft voor al hun bagage en uitrusting
  • Voor een verhuizing, waar de inhoud van een huis verplaatst moet worden
  • Voor een bedrijf dat goederen vervoert, zoals gereedschappen, bouwmaterialen etc.
  • Voor het vervoer van grotere of zwaardere items zoals fietsen, meubels, gereedschap, etc.

Bagage aanhangers kunnen ook handig zijn voor mensen die vaak grote aankopen doen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine of een grote televisie.

Welke merken bagage aanhangers moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende merken van bagage aanhangers voor auto’s op de markt en de keuze van de beste merk hangt af van de specifieke wensen en eisen van de gebruiker. Hier zijn een tweetal populaire en betrouwbare merken specifiek voor bagage aanhangers:

  • Humbaur: Dit Duitse merk staat bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Humbaur biedt een breed assortiment aan bagage aanhangers, Humbaur staat ook bekend om hun gesloten aanhangwagens. Humbaur bagage aanhangers zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn geschikt voor zowel professioneel als priv├ęgebruik.
  • Anssems: Dit Nederlandse merk heeft een groot scala aan bagage aanhangers. Anssems bagage aanhangers zijn van hoge kwaliteit en zijn gebouwd om te voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Anssems bagage aanhangers zijn ook een ideale oplossing voor het vervoer van grotere of zwaardere items zoals fietsen, meubels, gereedschap, etc.

Het is belangrijk om te onthouden dat de keuze van de bagagewagen afhangt van de specifieke wensen en eisen van de gebruiker, het is daarom raadzaam om een goed advies te vragen bij een verkoper of specialist. Neem bijvoorbeeld Aanhangwagendirect, zij zijn specialist in aanhangers en aanhanger onderdelen.

Bagagewagen huren of leasen?

Het is ook mogelijk om een bagagewagen te huren of leasen, hiermee hoef je niet meteen een groot bedrag af te rekenen. Bij Aanhangwagendirect heb je de mogelijkheid om te huren of leasen. Bij het leasen van een aanhanger van Aanhangwagendirect moet je wel aan een bepaald bedrag voldoen. Het huren van een aanhanger kan bij Aanhangwagendirect gemakkelijk via hun site, hier kan je de dag selecteren wanneer jij de bagage aanhangers wilt afhalen en weer terugbrengen. De prijzen zijn actueel en zeer scherp vergeleken met andere bagage aanhanger verhuurders. Voor eventuele vragen kan je terecht bij de klantenservice van Aanhangwagendirect.

Back To Top